ДОМАНИ КАФЕ

ДОМАНИ КАФЕ

кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 4
София ,
България
23.3210809
42.6776309
UserLikes
Име: ДОМАНИ КАФЕ
Адрес: София , кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 4
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://domani-cafe.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Кафе
Дейност:

Бутик за кафе

Ключови думи: кафе арабика, прясно кафе, био кафе, бутик домани, гурме

За нас

Домани е продължение на фирма Вени, основана от нас в Нова Зеландия през 2003, която съществува и до днес и радва многобройните почитатели на бутиково кафе. Свидетелство за натрупания опит и поддържането на високо качество през годините са спечелените три награди за печене на кафе, присъдени от международно жури, на годишните кафе-фестивали в Нова Зеландия през периода 2005-2010г.

С това начинание искаме да дадем старт на бутиковото печене на кафе и в България и да предоставим на ценителите прясно изпечени видове Арабика.

Ние работим само със специално подбрани висококачествени сортове Арабика, произхождащи от три континента. Ежедневно в партиди до 5кг се пекат отделни сортове и блендове (смеси), а датата на печене е отбелязана на опаковката. В състояние сме да задоволим всеки вкус, чрез изпичане на кафе по рецепта на клиента.

Фирмата разполага с професионално оборудване, изработено по поръчка от водещи световни компании в бранша. Единствено при нас може да наблюдавате на живо всички процеси и да проследите пътя на кафеените зърна от чувалите със зелено (сурово) кафе през печенето, до опаковането.

При нас може да се насладите на голямо разнообразие от напитки, приготвени от еспресо, както и да отнесете картонена чаша у дома, в офиса или в колата.




 

Открийте ни в Google+